• Rovnou na obsah
  • Rovnou na menu

Jídelníček

A picture
ZŠ a MŠ Věšín
  • Základní škola
    • Plánované akce
    • Uskutečněné akce
    • Distanční výuka - rozvrhy, úkoly
      • 1.ročník
      • 2.ročník
      • 3.ročník
      • 4.ročník
      • 5.ročník
    • Současnost
    • Historie
    • Struktura
    • Organizace šk.roku 2020/21
    • Pedagogicko-psychologická poradna
    • Dokumenty
      • Zápis třídní schůzky
    • Akce pro veřejnost
    • GDPR
    • Výroční zprávy
    • Fotogalerie
    • Kontakty
  • Mateřská škola
    • Zápis do MŠ pro školní rok 2020/2021
    • Fotogalerie
    • Současnost
    • Historie
    • Struktura
    • Kontakty
    • Dovednosti předškoláka
    • Dokumenty
  • Školní družina
    • To se nám líbilo
    • Školní vzdělávací program
    • Osobnost žáka ve šk. družině
    • Řád školní družiny
    • Provoz
    • Kontakt
  • Školní jídelna
    • Jídelníček
    • Ceny stravného
    • Výdej stravy
    • Kontakt
    • Aktuality
    • Řád školní jídelny

Školní jídelna

  • Jídelníček
  • Ceny stravného
  • Výdej stravy
  • Kontakt
  • Aktuality
  • Řád školní jídelny

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Kalendář

Po Út St Čt Pá So Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuální počasí

Počasí dnes:

26. 1. 2021

zata

Bude zpočátku polojasno až oblačno, od západu postupně až zataženo a místy sněžení. Denní teploty -2 až 2°C. Noční teploty -2 až -6°C.

Navigace

  • Home
  • Školní jídelna
  • Jídelníček

Výběr jazyka

  • Česky
  • English
  • Deutsch

Obsah

 

 

 

Jídelní lístek ŠJ při MŠ

25. 1. - 29. 1. 2021

 

Pondělí        Př.  chléb, tuňáková pomazánka, zelenina, čaj citrónový (1a,4,7)

                    Ob.  polévka –  rajská s ovesnými vločkami (1a)

                            dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1a,7)

                            mléko jahodové, ovoce

                     Sv.  rohlík, pomazánkový sýr, ovoce, mléko čokoládové (1a,7)

 

Úterý            Př.  ovocná přesnídávka s piškoty, ovoce, čaj malinový (1a)

                     Ob. polévka -  kmínová s vejci (1a,3)

                            kuřecí plátek po záhorácku, rýže (1a)

                            multivitamínový nápoj, ZŠ – mléko (7)

                     Sv.  celozrnný rohlík, máslo, krůtí šunka, zelenina, čaj broskvový (1b,7)

 

Středa           Př.  kukuřičnorýžová kaše, ovoce, mléko kokosové (7)

                     Ob. polévka – masový vývar s těstovinou (1a)

                            svíčková hovězí pečeně, houskový knedlík (1a,7)

                            sirup černý rybíz, ZŠ – mléko (7)

                      Sv. rohlík, pomazánka ze žervé, zelenina, čaj višňový (1a,7)

 

Čtvrtek          Př. chléb, vaječná pomazánka, ovoce, bílá káva (1a,3,7)

                     Ob. polévka – fazolová (1a,7)

                            vepřové maso dušené v mrkvi, brambory (1a,7)
                            sirup pomerančový, ZŠ šlehaný tvarohový dezert (7)

                     Sv.  vícezrnný chléb, máslo, plátkový sýr, zelenina, čaj višňový (1b,7)

 

Pátek            Př.  šlehaný tvarohový dezert, ovoce, mléko banánové (7)

                    Ob.  polévka -  drožďová (1a,3)
                            vepřový guláš, těstoviny (1a)

                            sirup lesní směs

                     Sv.  sladké pečivo, ovoce, čaj mandarinkový (1a)

 

 

Jídelní lístek ŠJ při MŠ
25. 1. - 29. 1. 2021

 

Pondělí           Ob. polévka – rajská s ovesnými vločkami
                               dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
                               ovoce                                                          
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Úterý              Ob. polévka – kmínová s vejci
                               kuřecí plátek po záhorácku, rýže
                                                                                                                                                                

                                                                                

Středa            Ob. polévka – masový vývar s těstovinou
                              svíčková hovězí pečeně, houskový knedlík
                                                                                                             
                                                                                                                                                                                         

Čtvrtek           Ob. polévka – fazolová
                              vepřové maso dušené v mrkvi, brambory
                                                                                                                                                                                               

                                                                                                                                                                                                                   

Pátek                Ob. polévka – drožďová
                                vepřový guláš, těstoviny
                                                                                             

                                                                                                                                                                                                                                          
Změna jídelního lístku vyhrazena.

 

      Lenka  V a c k o v á                                  Olga  J e n í č k o v á
         vedoucí kuchařka                                      vedoucí jídelny

         

 

 

   Tabulka alergenů                      

1 Lepek pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich odrůdy 1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě:
a) glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy (1);
b) maltodextrinů na bázi pšenice (1);
c) glukózových sirupů na bázi ječmene;
d) obilovin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu 
2 Korýši   2. Korýši a výrobky nich 
3 Vejce   3. Vejce a výrobky z nich 
4 Ryby   4. Ryby a výrobky z nich, kromě:
a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků;
b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína 
5 Arašídy podzemnice olejná 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich 
6 Sója sójové boby 6. Sójové boby a výrobky z nich, kromě:
a) zcela rafinovaného sójového oleje a tuku (1);
b) přírodní směsi tokoferolů (E306), přírodního d–alfa tokoferolu, přírodního d–alfa–tokoferol–acetátu, přírodního d–alfa–tokoferol–sukcinátu ze sóji;
c) fytosterolů a esterů fytosterolů získaných z rostlinných olejů ze sóji;
d) esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji
7 Mléko   7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
a) syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu;
b) laktitolu
8 Skořápkové plody mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie 8. Skořápkové plody, konkrétně: mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
9 Celer   9. Celer a výrobky z něj 
10 Hořčice   10. Hořčice a výrobky z ní 
11 Sezam sezamová semena 11. Sezamová semena a výrobky z nich 
12 Oxid siřičitý
a siřičitany
E220, E221, E222, E223, E224, E226, E227, E228 12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2 , které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce 
13 Vlčí bob lupina 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj 
14 Měkkýši   14. Měkkýši a výrobky z nich
       
      (1) A výrobky z nich, pokud zpracování, kterým prošly, nezvyšuje úroveň alergenicity, kterou úřad stanovil pro příslušný základní produkt.
       

Datum a čas

Dnes je úterý, 26. 1. 2021, 3:41:59

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

  • Rychlé odkazy
    • Akce pro veřejnost
    • Jídelníček
  • Adresa

    Věšín 14,
    262 43 Věšín

  • Základní škola

    Telefon:
    739 203 114 

    Email:
    ​zsamsvesin@seznam.cz

  • Mateřská škola

    Telefon:
    318 660 130

    Email:
    ​zsamsvesin@seznam.cz

  • Družina a jídelna

    Telefon družina:
    739 203 114

    Telefon jídelna:
    318 660 130


Logo - Galileo Corporation

ZŠ a MŠ Věšín © 2021

made by Galileo Corporation s.r.o.

Poslední aktualizace: 25.01.2021

Prohlášení o přístupnosti, Změna vzhledu, Struktura stránek